Harry en Meghan gaan voor Netflix werken

Harry en Meghan gaan voor Netflix werken

Prins Harry en zijn echtgenote Meghan mogen aan de slag voor streamingdienst Netflix. Zij zullen de komende jaren verschillende projecten mogen gaan ontwikkelen, zo melden Amerikaanse media woensdag.

Zo gaat het koppel documentaires, films, televisieseries en series voor kinderen maken. Zij maken daarbij gebruik van hun eigen ervaring. “Onze levens, zowel onafhankelijk van elkaar en als koppel, hebben ons in staat gesteld de kracht van de menselijke geest te begrijpen: van moed, veerkracht en de behoefte aan verbinding”, laten ze weten in een verklaring. Dat klinkt in ieder geval veelbelovend en ambitieus.

“Onze focus ligt op het creëren van content die informeert maar ook hoop geeft. Als nieuwe ouders is het maken van inspirerende gezinsprogrammering ook belangrijk voor ons, evenals krachtige verhalen door een waarheidsgetrouwe en herkenbare lens. We zijn verheugd om samen te werken met het team van Netflix, wiens ongekende bereik ons zal helpen om impactvolle inhoud te delen die tot actie leidt.”

De mede-CEO, Ted Sarandos, is enthousiast wat betreft de samenwerking. Zo zegt hij: “Harry en Meghan inspireren miljoenen mensen over de hele wereld met hun authenticiteit, optimisme en leiderschap.”

De geruchtenmolen draaide de afgelopen tijd al op volle toeren, men had het al over bezoekjes van Harry en Meghan aan verschillende streamingdienstcn waar zij hun verschillende ideeën zouden verkondigen, en een mogelijke samenwerking zodoende bekeken. Het is nog niet bekend wanneer de eerste projecten van Harry en Meghan op Netflix zullen verschijnen. Ook is het niet duidelijk of ze zelf te zien zullen zijn in hun eigen producties, wat wel een interessante bijkomstigheid zou zijn.

Beeld: Wikimedia Commons

Lees meer over:
Harry en Meghan Netflix

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties