Carrière in Hollywood voor Harry en Meghan

Carrière in Hollywood voor Harry en Meghan

Nu dat Harry en Meghan een stap terug hebben gedaan, en ook voor hun eigen inkomen moeten zorgen, worden ze binnen de familie vertegenwoordigd worden door voormalig Hollywood-agent Nick Collins. Daarmee is de kans zeer aannemelijk dat het echtpaar zich in de toekomst zal lenen voor tv producties.

Collins was al eerder werkzaam voor Meghan toen zij nog actrice was, en hij behandelt nu namens het echtpaar alle aanbiedingen voor film, tv of goede doelen. Er is echter door William één belangrijk eis aan hem meegegeven: hoe goed de aanbiedingen ook mogen betalen, hij wilt geen enkele opdrachten aannemen die schadelijk zijn voor de koningin of zijn familie.

Daardoor is de kans dat het echtpaar mee zullen doen aan Amerikaanse comedy producties klein, omdat de mogelijkheid bestaat dat de koninklijke familie dan wordt bespot. En die mogelijkheid mag er simpelweg niet zijn. "Hiermee laat de prins zien dat hij geen ruzie wil met zijn oma en vader", zo melden bronnen.

De eerste klussen zijn al aangenomen. Zo mag Meghan een voice-over inspreken van de Disney+ documentaire Elephants. In ruil voor het inspreken van de film over olifanten wordt er een donatie gedaan aan de hulporganisatie Elephants Without Borders. De organisatie zet zich in voor het behoud van olifanten in het wild.

Beeld: Nathan Congleton | CC BY-NC-SA 2.0 | Flickr

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties