Opnieuw foto's opgedoken van minister Ferd Grapperhaus die de coronaregels verbreekt

Opnieuw foto's opgedoken van minister Ferd Grapperhaus die de coronaregels verbreekt

Opnieuw gaat Grapperhaus de fout in te door zich niet aan de coronaregels te houden die hij aan het Nederlandse volk oplegde. Dit blijkt uit nieuwe beelden die zijn opgedoken. Hoe lang blijft Grapperhaus nog geloofwaardig?

Op de nieuwe foto's is te zien dat ook op een terras en tijdens de receptie de anderhalvemeterregel niet werd gerespecteerd. De minister schud vrolijk handen en knuffelt met zijn schoonmoeder.

De gevolgen van de blunder na blunder die zicht blijft opstapelen bij Grapperhaus kunnen voor de volksgezondheid kan groot zijn. Eén op de vijf Nederlanders laat weten het nu ook minder nauw te nemen met de anderhalvemeterregel omdat de minister zich zelf ook helemaal niet aan de regel hield.

Maar boven alles zijn velen van mening dat de minister elke vorm van geloofwaardigheid inmiddels heeft verloren. Echter lijkt de minister zich daar niets van aan te trekken, en premier Rutte houdt hem ook het hand boven het hoofd. Rutte gaf tijdens een persconferentie onlangs nog aan dat "de geloofwaardigheid van Grapperhaus buiten kijf staat."

Vorige week woensdagavond werden er in de media beelden getoond van zijn huwelijk, waarbij de gasten te dicht naast elkaar stonden. Kort daarop sprak de minister zijn spijt uit dat er niet op elk moment afstand is gehouden. Volgens Grapperhaus werd tijdens het huwelijk wel rekening gehouden met de coronaregels en zijn gasten die geen huishouden vormen uit elkaar gezet.

"Ondanks alle genomen maatregelen, zijn er helaas momenten geweest waar de 1,5 meter afstand niet in acht genomen is. Dat spijt me, juist een minister moet altijd het goede voorbeeld geven," zei de minister hierover in een verklaring na grote ophef.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties