Grote gezondheidsproblemen Hans Kazàn: Met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Grote gezondheidsproblemen Hans Kazàn: Met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Schokkend nieuws wat betreft illusionist Hans Kazàn: afgelopen dinsdag is hij met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Marbella. De situatie is zodanig ernstig dat hij al twee weken geen eten meer binnen heeft kunnen houden en te zwak is om nog op zijn benen te kunnen blijven staan.

In de Telegraaf laat Kazàn weten dat hij zich de afgelopen dagen zo slecht voelde dat hij niet meer eens op zijn benen kon staan. "Mijn vrouw heeft mij in de auto gezet en we zijn rechtstreeks naar het ziekenhuis gereden."

De illusionist wacht nog op de uitslag van de eerste onderzoeken die hij woensdagochtend heeft gehad. Hij geeft aan nog nooit zo ziek te zijn geweest en al twee weken lang geen voedsel binnen te kunnen houden.

Kazàn vermoed dat er iets helemaal niet goed is met zijn lichaam. “Als je constant moet overgeven, kijk je het een paar dagen aan voordat je naar de huisarts gaat. Je gaat eerst zelf lopen dokteren. Nou dat heb ik twee weken gedaan, maar op een gegeven ogenblik was het voor mijn vrouw ook niet meer uit te houden.” Begrijpelijk dat Kazàn nu medische hulp heeft opgezocht.

Ondanks de heftige toestand is hij optimistisch gestemd en gelooft hij dat het wel weer goed zal goed komen. "Ik ben in goede handen want de artsen zijn erg kundig en gelukkig spreek ik ook Spaans, zodat ik alles begrijp wat er gezegd wordt."

Beeld: Videostill

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties