Aan dit bijzondere evenement deed prinses Amalia onopvallend mee

Aan dit bijzondere evenement deed prinses Amalia onopvallend mee

Onlangs was prinses Amalia op een bijzonder evenement aanwezig, namelijk op het springconcours op manege Reigershof in Oud Gastel. Zij kon daar genieten van haar anonimiteit en zich bezig houden met haar hobby.

Amalia haalde de barrage helaas niet, en moest naar huis met één omver gesprongen balk, met een tijd van 69,55 seconden waardoor ze op plaats 23 eindigde. Het resultaat maakt uiteindelijk niets uit want de aanwezigen konden overduidelijk zien dat de prinses er enorm van genoot om aanwezig te zijn.

Een verslaggever van de Stentor was bij het evenement aanwezig en kreeg in de gaten dat Amalia daar ook aanwezig was. Het was niet toegestaan om foto’s te maken, daarom deed hij enkel verslag van het hele gebeuren.

“De 16-jarige prinses kan zich deze zaterdagmiddag redelijk anoniem bewegen tussen vooral leeftijdsgenoten. Buiten in de poldermodder staat de blauwe paardentrailer van de koninklijke stallen, gewoon tussen de andere trailers. Binnen enkele tientallen mensen, van wie de helft, schat eigenaar Simon Broos, ‘geen idee heeft dat Amalia hier komt rijden”, zo schreef de verslaggever.

Bron(nen): De Stentor | Beeld: RVD - Martijn Beekman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties