Giel Beelen: “Van 70.000 euro rondkomen is niet makkelijk”

Giel Beelen beweert het niet echt makkelijk te hebben nu hij “nog maar” zo’n 70.000 euro per jaar verdient bij de Publieke Omroep. Dit maakte hij bekend in een recente aflevering van RoddelPraat op Youtube. 

Beelen maakte een overstap van Talpa Radio naar de NPO en hield daar uiteindelijk een stuk minder aan over. Hij verdient nu zo’n 30 procent van wat hij bij zijn vorige werkgever, John de Mol, wist te verdienen. Wat voor anderen een fortuin is, is voor Giel een schijntje. “Fucking weinig”, aldus Giel. 

- Advertisement -

Beelen zegt dat de situatie voor hem zo lastig is dat hij aan het eind van elke maand steeds moet kijken of hij wel rond kan komen. Als antwoord op de vraag of hij het financieel moeilijk heeft geeft hij aan dat het vooral omschakelen is. “Ik ben blij dat mijn lease-auto volgende maand is afgelopen, want ik moet echt een andere auto gaan rijden. Serieus, maar dat maakt niet uit.”

Reserves heeft Giel niet. Eerder verdiende hij zo’n half miljoen per jaar. “Ik had beter kunnen sparen, maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb gewoon echt gestrooid ermee.” “Ik heb het allemaal verpatst. Ik ben gewoon fakking duur uit eten geweest, heel dure vakanties en ik heb ook mensen ingehuurd. Ik zal je zeggen: ik ben een bedrijfje begonnen en dat was echt een slecht plan. Ik heb gewoon veel te veel geld uitgegeven. Dat was mijn eigen productiebedrijfje. Kijk, jij doet het gewoon lekker thuis, maar ik huurde toen een ruimte in Hilversum en had twee mensen in dienst. Ja, ik heb echt lol gemaakt, maar mijn poen is er helemaal doorheen.”

Beeld: Gwen van Poorten / Youtube

Schrijf je nu in op onze Nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de meest interessante ontwikkelingen

We sturen je geen spam! Je kunt je altijd uitschrijven
E-mail :
SelectSelect

Om deze reden moest Prins Charles huilen

Zoals ons allemaal goed bij staat overleed prins Philip op 99-jarige leeftijd op 9 april van dit jaar. Prins Charles, zijn zoon,...

Dit is de doodsoorzaak van Prins Philip

De lijfarts van prins Philip (99) maakte een overlijdensakte op, in handen The Guardian, waar de reden van overlijden van de prins...

Toegangstesten blijven toch gratis

Het voornemen bestond dat vanaf juli er een bedrag van maximaal 7,50 zou gevraagd worden voor een toegangstest, maar dat voornemen lijkt...

Dit is de dubbelganger van prinses Alexia

Het is bekend dat prinses Alexia enorm op haar moeder lijkt. Maar er is nu ook iemand buiten de Koninklijke Familie die...

VIDEO: Bestuurder van geldtransport ontwijkt een aanval terwijl kogels om zijn oren vliegen

Dit zijn NIET de gebruikelijke saaie dash-cam-beelden: een gepantserde geldwagen ontsnapt ternauwernood aan een aanval door overvallers met wapens in Zuid-Afrika.