André Hazes en Monique Westenberg slapen weer samen

André Hazes en Monique Westenberg slapen weer samen

Het is al dagen het gesprek van de dag, want de breuk tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) is een feit. Aan de binnenkomende geruchten lijkt binnenkort nog geen einde te komen. Verschillende bladen weten ook te melden dat de zanger en Monique (43) mogelijk weer samen zijn.

Het weekblad Privé schrijft dat Monique en André de nacht met elkaar zouden hebben doorgebracht, vlak nadat zijn ex terugkeerde uit het zonnige Curacao. De zanger zou zijn gesignaleerd bij de woning, en verliet deze ook pas weer de ochtend erop.

Sinds dat Monique en André uit elkaar zijn, woont Monique alleen in de woning samen met haar zoontje. Omdat André natuurlijk ook graag tijd doorbrengt met zijn zoontje, bezoekt hij regelmatig het huis en ook zijn ex die daar woont. Op die manier zijn al een heleboel geruchten ontstaan.

Echter, Bridget ontkent deze verhalen ten stelligste tijdens de Ochtendshow van Frank Dane op Radio 538. Zo zegt ze: “Naar mijn weten is daar helemaal niets gebeurd, en het is ook helemaal nergens op gebaseerd.” Volgens Bridget heeft de breuk te maken met dat de twee nu eenmaal te verschillend zijn en ook andere dingen in het leven willen. En zo zegt ze: “Dan begin je toch te denken, moeten we hierin investeren of kiezen we voor onze rust? Soms is het dan toch beter om je verlies te pakken.” “Het was leuk, we hebben toch wel echt een leuke tijd gehad samen.”

Het management van André bevestigt aan RTL Boulevard dat de relatie na drie maanden is beëindigd. “In verband met privé-omstandigheden, vraagt het management om André en Bridget rust te gunnen om, om te kunnen gaan met de huidige omstandigheden. De eerder ingestelde mediastop blijft dan ook van kracht.”

Volgens de laatste geruchten slapen André en Monique ondertussen ook weer onder een dak. Het rommelt de laatste tijd stevig in het land der BN-ers. De ene na de andere relatie lijkt weer uit, en dan weer aan te gaan. Of dan gaat er weer iemand vreemd. Wie is de volgende? Trek maar een nummertje!

Beeld: Flickr.com

Lees meer over:
relatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties