Ali B laat na 2 maanden stilte weer van zich horen vanuit Dubai

Ali B laat na 2 maanden stilte weer van zich horen vanuit Dubai

Het was ruim twee maanden geleden dat de vanwege vermeende seksuele intimidatie in opspraak geraakte artiest Ali B van zich liet horen. Aantijgingen die hij nog altijd volledig ontkent. Maar sinds vandaag liet hij weer wat van zich horen.

Het kostte hem honderdduizenden volgers op sociale media, en hij nam de vlucht naar het zonnige Dubai. De beschuldigingen moeten Ali B ongetwijfeld niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Maar als je kijkt naar de 'stories' die hij vandaag op zijn Instagram profiel plaatste lijkt het hem niet veel meer te doen. Met een brede glimlacht poseert hij op de wereldtentoonstelling.

Of Ali B ooit terugkeert naar Nederland en zich weer gaat bezig houden met het artiestenvak is nog maar de vraag. Eerder publiceerde de rapper een verklaring over strafrechtelijke vervolgens jegens hem wegens aanranding en verkrachting. Hij kondigde vervolgens aan al zijn acitviteiten stop te zetten.

Beeld: Videostill

Lees meer over:
dubai

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties