Prins Constantijn steunt ondernemers in deze moeilijke tijden

Prins Constantijn steunt ondernemers in deze moeilijke tijden

Prins Constantijn laat via sociale media weten dat Nederlanders ieder een eigen rol spelen in deze tijd van maatregelen vanwege het coronavirus. “Wacht niet om de overheid om het juiste te doen”, twitter de broer van koning Willem-Alexander.

“Vanuit Techleap zullen we kijken hoe en waar we kunnen bijdragen om de klap te verzachten voor start- en scale up ondernemers.” De prins twitterde al eerder dat er naast persoonlijk leed ook veel bedrijven te maken krijgen met een bedreiging in hun bestaan. Om wat steun te bieden plaatste de prins een link van de website van de overheid, waar bedrijven kunnen vinden hoe de overheid mogelijk steun bied. “Daarnaast moeten we vooral solidair zijn en elkaar helpen waar nodig.”

Techleap is een belangenorganisatie van beginnende bedrijven. Prins Constantijn is een speciale gezant van de startup-sector in Nederland. Techleap zit zich in voor elkaar jaar 10 miljard euro meer aan investeringsgeld dat vrijgemaakt zou moeten worden voor start-up en scale-up bedrijven om zo het aantal moeilijk te vervullen vacatures voor software ontwikkelaars in te vullen, en dus te laten dalen.

Veel ondernemers krijgen in deze tijd van maatregelen met de nodige tegenslagen te maken, dus het is goed dat als iemand zoals prins Constantijn zich uitspreekt voor solidariteit, en zelf ook de nodige hulp probeert te verlenen.

Beeld: Koninklijkhuis.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties