Schokkende beelden: Kansenparel trapt tiener van trap op station

Schokkende beelden: Kansenparel trapt tiener van trap op station

Sinds vandaag zijn er beelden verspreid waarop te zien valt hoe een minderjarige jongen in elkaar wordt geslagen. De uitbarsting van geweld vindt plaats op het station van Kortrijk in België.

Op het filmpje is te zien hoe een tienerjongen staat te bellen in een traphal aan de achterkant van het station in Kortrijk. Een jongen/man van buitenlandse komaf en in een trainingspak van een Franse voetbalclub stapt vervolgens op hem af. Hij gooit hem van de trap, nadat hij hem eerst een schop in de rug heeft gegeven. Ten slotte geeft hij nog een trap tegen het hoofd. Vervolgens wandelt hij rustig weg.

De beelden dateren van afgelopen vrijdag. Geluk bij een ongeluk: zowel de dader als het slachtoffer zijn inmiddels bij de politie bekend. Beiden zijn minderjarig. De verdachte werd in opdracht van het parket opgepakt en zal worden verhoord.

De beelden circuleren over het internet, er is duidelijk te zien hoe de jongen hardhandig wordt aangepakt. Kijken op eigen risico. De beelden zijn hier te bekijken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties