Deense minister van Integratie: Asielzoekers liegen en bedriegen

Deense minister van Integratie: Asielzoekers liegen en bedriegen

Een aanzienlijk deel van de vluchtelingen en in Denemarken herenigde gezinnen bedriegt, bedreigt en probeert de staat te tillen. Dit is de mening van Inger Støjberg, minister van Integratie en Buitenlandse Zaken.

"Ik weet dat de linksen, de culturele radicalen en alle aardige mensen op een dwaalspoor zullen raken zodra ze dat hebben gelezen: maar op sommige dagen zit ik in mijn kantoor met het duidelijke gevoel dat een aanzienlijke groep vluchtelingen en familie herenigd is , die naar Denemarken zijn gekomen, bedriegt, bedreigt en ons voor de gek houden", zo zegt de minister.

"Ik zie en ervaar gewoon dagelijks veel te veel hier in mijn functie om dit fundamentele vertrouwen nog langer te kunnen behouden. Als je op mijn post zit, ben je helaas gewoon niet verrast door het bedrog dat er gaande is."

"Onlangs heb ik een melding ontvangen dat het onderwijs in de Deense taal wordt omzeild, zo kun je bijvoorbeeld op de Facebook-pagina 'Help Syriërs om te leren' de antwoorden vinden op de tests die je als vluchteling moet doorlopen in verband met het onderwijs in de Deense taal."

"Waarom? Niemand weet het, behalve dat het hen kan helpen vals te spelen tijdens een test. Sla de gemakkelijke weg in. Je leert er in ieder geval geen Deens van, en je kunt je er ook niet gemakkelijker door in te zetten voor de Deense samenleving."

"Gelukkig zijn er nog steeds eerlijke vluchtelingen en herenigde gezinnen. Mij ​​wordt vaak verteld dat ik ze moet benadrukken in plaats van de zondaars uit te beelden. Maar eerlijk. Het zou niet nodig moeten zijn om een ​​vluchteling of gezinshereniging te prijzen voor het niet bedriegen, hebzuchtig zorgen voor welzijnsgoederen of liegen tijdens de asielbehandeling. Integendeel, ze zouden ons erg dankbaar moeten zijn dat we niet alleen bescherming bieden, hen voeden en geweldige hulp bieden om een ​​goede start te maken in Denemarken. Bovendien worden ze plotseling onderdeel van een welvaartsmaatschappij die ze nog nooit eerder hebben gekend."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties