De aanfluiting dat Nederlandse justitie heet: OM besluit niet over te gaan tot vervolging Akwasi

De aanfluiting dat Nederlandse justitie heet: OM besluit niet over te gaan tot vervolging Akwasi

Het heeft er nu toch wel alle schijn van dat de Nederlandse rechtsstaat niet dermate neutraal is als het zou moeten zijn. Weimartoestanden zijn er inmiddels gangbare gebeurtenissen. Zo heeft het openbaar ministerie vandaag besloten Akwasi niet te vervolgen voor zijn opruiende opmerkingen op de Dam.

Eerder dit jaar tijdens een Black Lives Matter demonstratie op 1 juni riep Akwasi: “Op het moment dat ik in november een Zwarte piet zie … Ik trap hem hoogstpersoonlijk op zijn gezicht.” Heel normaal om te roepen, toch?

Nee. En dat vind het OM ook. Het erkent zelfs dat het strafbaar is. Ja, u leest het goed. Maar Akwasi komt er met een gesprekje met de officier van justitie en zijn advocaat af. En neemt publiekelijk afstand van de gedane uitspraak. Wel zo makkelijk toch?

En zo zijn strafbare feiten nu ineens legaal. U mag lekker roeptoeteren, geweld prediken. Zolang u maar aan de ‘juiste’ kant staat.De enige oplossing lijkt nu een mars door de instuties. Want die zijn nu bezet, en niet door vriendelijke machten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties